Banner 980x90

Ogres novada domes izpilddirektoru soda ar 70 eiro naudassodu

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) par valsts amatpersonas amata savienošanas ierobežojumu pārkāpšanu piemērojis 70 eiro naudas sodu Ogres novada domes izpilddirektoram Pēterim Špakovskim, aģentūra LETA noskaidroja KNAB.

Špakovskis no 2007.gada vasaras līdz 2012.gada decembrim neatļauti savienojis Ogres novada domes izpilddirektora valsts amatpersonas amatu ar valdes locekļa amatu kādā uzņēmumā.

Likums paredz, ka pašvaldību izpilddirektoriem ir atļauts savienot valsts amatpersonas amatu ar citu amatu publiskas personas institūcijā, publiskas personas kapitālsabiedrībā vai tādā kapitālsabiedrībā, kurā publiska persona vai tās kapitālsabiedrība ir dalībnieks. Uzņēmums, kurā darbojies Špakovskis nav uzskatāms par publiskas personas institūciju.

KNAB konstatēja, ka Špakovskis pārkāpumu izdarīja aiz neuzmanības.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)