Banner 980x90

Ogres novadā gatavojas lauku ceļu posmu pārbūvei 

Ogre24.lv
Ogre24.lv

Ogres novada pašvaldības domes Komunālo un transporta jautājumu komitejas sēde 10.martā deputāti lēma par dalību projektu konkursā, lai iegūtu finansējumu pašvaldības ceļu uzlabošanai pagastos.

Ogres novada pašvaldības Attīstības departamenta Projektu vadības nodaļas vadītāja Aija Romanovska sēdē ziņoja par 2015.gadā paveikto Ogres novada grants ceļu posmu apsekošanā un to stāvokļa izvērtēšanā.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldības pārstāvji, pēc ceļu posmu apsekošanas vērtēšanas komisija, izvirzot grants seguma lauku ceļu posmus pārbūvei, ir sarindojusi tos pēc iegūtā punktu skaita – jo lielāks ir šis punktu skaits, jo lielāka nepieciešamība ir veikt attiecīgā ceļa posma uzlabošanu, attiecīgi pretendējot uz finansējumu.

Komunālo un transporta jautājumu komitejas sēdē deputāti akceptēja Ogres novada grants ceļu posmu un to tehniskā stāvokļa izvērtēšanas komisijas vērtējuma rezultātus un pašvaldības dalību valsts un Eiropas Savienības atbalsta pasākumā "Pamatpakalpojumi un ciematu atjaunošana lauku apvidos" ar projektu "Grants ceļu posmu pārbūve Ogres novadā".

Kopējas projekta finansējums noteiks 2 455 555,56 eiro apmērā, no kura atbalsta apmērs saskaņā ar 18.08.2015. Ministru kabineta noteikumos Nr.475 Ogres novadam piešķirto finansējuma kvotu ir 2 210 000 eiro un pašvaldības līdzfinansējums – 245 555,56 eiro.

2016.gadā ir jāizstrādā projekta tehniskā dokumentācija un jāiesniedz vērtēšanai Lauku atbalsta dienestā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)