Banner 980x90

Ogres novada pašvaldība Meņģelē gatavojas pārbūvēt vēsturisko ēku "Krievskola"

Rīga, 18.janv., LETA. Ogres novada pašvaldība izsludinājusi iepirkumu par Meņģelē vēsturiskās ēkas "Krievskola" pārbūvi tūrisma informācijas centra ar amatniecības darbnīcām vajadzībām, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Paredzamā līguma summa ir 250 000 eiro, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Piedāvājumu iesniegt var līdz 4.februārim.

Ogres novada pašvaldība pagājušā gada pavasarī lēma paredzēt pašvaldības finansējumu divu projektu īstenošanai biedrības "Publisko un privāto partnerattiecību biedrības "Zied zeme" organizētajā projektu konkursā to apstiprināšanas gadījumā, no kuriem viens projekts bija vēsturiskās ēkas "Krievskola" kā vietējās tirdzniecības vietas atjaunošana, bet otrs - Suntažu tirgus laukuma izveide.

Atjaunojot vēsturisko ēku "Krievskola" Meņģelē, ēkā paredzēts attīstīt tirdzniecības vietu vietējiem mājražotājiem, amatniekiem un zemniekiem, veicinot to produkcijas atpazīstamību un pieprasījumu novada un valsts mērogā. Paredzēts, ka tiks īstenoti interaktīvi pasākumi, meistarklases, lekcijas, iepazīstinot apmeklētājus ar produkcijas specifiku, ražošanas procesu, ļaujot apmeklētājiem iesaistīties radīšanas procesā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)