Banner 980x90

Ogres pašvaldība dzīves kvalitāti uzlabojošiem projektiem atvēlēs 40 000 eiro

Rīga, 8.janv., LETA. Ogres novada pašvaldība izsludinājusi projektu konkursu "Veidojam vidi ap mums Ogres novadā", kurā kopējais finansējums ir 40 000 eiro, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Maksimālā summa, kas var tikt piešķirta vienam projektam, ir 1500 eiro.

Šis projektu konkurss rada iespēju iedzīvotājiem īstenot projektus dažādās ar dzīves kvalitātes uzlabošanu saistītās sfērās.

Šā gada konkursa prioritātes ir publiski pieejamu atpūtas un sabiedrisko zonu, kā arī kultūrvēsturisku objektu atjaunošana un labiekārtošana, kā arī publiski pieejamu sporta un aktīvās atpūtas objektu izveide un pilnveidošana.

Tāpat finansējums var tikt piešķirts jaunu vides objektu izveidei, videi draudzīgu, ilgtspējīgu un kompleksu lietus ūdens uzkrāšanas vai novadīšanas risinājumu ieviešanai publiskās un brīvi pieejamās teritorijās un to popularizēšanai.

Projektu pieteikumi jāiesniedz Ogres novada pašvaldības Apmeklētāju pieņemšanas centrā Ogrē 12.februāra plkst.18.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)