Banner 980x90

Par Mazozolu pagasta pārvaldes vadītāju ieceļ Dzintaru Žvīguru

Ceturtdien, 19.jūnijā Ogres novada domes sēdē par Mazozolu pagasta pārvaldes vadītāju tika iecelts Dzintars Žvīgurs, pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldībā.

Vakance uz šo amatu tika izsludināta 29.maijā un pretendenti varēja pieteikties līdz 11.jūnijam. Šajā laika posmā saņemti 5 pretendentu pieteikumi. Ogres novada pašvaldības amatpersonu un speciālistu kandidātu vērtēšanas konkursa komisija 17.jūnijā pieņēma lēmumu Mazozolu pagasta pārvaldes vadītāja amatam virzīt Dzintaru Žvīguru.

Izpratni par pašvaldības darbu un tās darbību reglamentējošajiem tiesību aktiem Dzintars Žvīgurs ieguvis, studējot Latvijas Lauksaimniecības universitātes Ekonomikas fakultātē studiju programmā "Ekonomika". Studiju laikā apguvis pašvaldību darbību, teritoriālplānošanas kārtību, agrāro ekonomiku, reģionālās attīstības plānošanu, inovāciju vadīšanu, reģionu analīzes metodes, kā arī jurispudences pamatnostādnes.

Iepriekšējā darba pieredze bijusi SIA "DurvisunLogi.lv", tirdzniecības pārstāvis (2012. – 2013.gads). No 2008. līdz 2012. gadam strādājis Ieslodzījumu vietu pārvaldes centrālā aparāta Nodrošinājuma dienesta Materiāli tehniskā nodrošinājuma daļā par vecāko inspektoru.

Dzintars Žvīgurs norāda, ka Ogres novada Mazozolu pagasta pārvaldes vadītāja amatā vēlas pielietot savas zināšanas, prasmes un pieredzi, lai sekmētu Ogres novada pašvaldības darbu. "Uzskatu, ka augsta atbildības sajūta, patstāvība, komunikabilitāte un precizitāte ļautu apvienot manus personīgos mērķus ar efektīvu darbu Ogres novada Mazozolu pagasta pārvaldes vadītāja amatā," norāda Žvīgurs.

Dzintars Žvīgurs darbu uzsāks 1.jūlijā, saņemot noteikto amatalgu 854 eiro apmērā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)