Banner 980x90

Posmā no Tīnūžiem līdz Ogrei atsākti ceļa remontdarbi

Rīga, 31.maijs, LETA. Atsākti būvdarbi uz valsts reģionālā autoceļa Ulbroka-Ogre (P5) posmā no reģionālā ceļa Tīnūži-Koknese (P80) rotācijas apļa līdz Ogrei, aģentūrai LETA pavēstīja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC) pārstāvji.

Attiecīgajā ceļa posmā šovasar tiks pabeigta ceļa segas pārbūve, tostarp grunts atkūdrošana, ceļa jaunas salizturīgās kārtas un karstā asfalta izbūve. No Ikšķiles novada pašvaldības ceļa "Kalnāji" līdz Ogrei šogad izbūvēs arī ietvi gājējiem divu kilometru garumā.

Pērn minētajā posmā tika pārbūvētas četras autobusu pieturas, norādīja LVC.

Remontdarbu laikā būs ātruma ierobežojumi 70 vai 50 kilometri stundā.

Būvdarbus veic AS "Ceļu pārvalde", bet to līgumcena ir 4,5 miljoni eiro, ieskaitot Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansējumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)