Banner 980x90

Prezentēs kvasa/alus ražotnes būvniecības ieceri Ogres novadā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

13.janvārī plkst.15.00 Suntažu pagasta pārvaldes telpās prezentēs kvasa/alus ražotnes būvniecības ieceri Ogres novadā, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Kā ziņots, publiskai apspriešanai nodota būvniecības iecere Ogres novada Suntažu pagasta nekustamo īpašumu "Kalts" pārbūvēt par kvasa/alus ražotni.

Bijušajā graudu kalts ēkā paredzēts izveidot alus, raudzēto dzērienu un bezalkoholisko dzērienu ražotni, kā arī pašu saražotās produkcijas mazumtirdzniecību. Ēkai netiks mainīts ārējais būvapjoms, iekštelpās tiks izveidotas papildu starpsienas.

Ar būvniecības ieceres dokumentāciju iespējams iepazīties līdz 18.janvārim Suntažu pagasta pārvaldes telpās un Ogres novada pašvaldības mājaslapā "www.ogre.lv".

Atsauksmes par būvniecības ieceri iespējams iesniegt līdz 18.janvārim Ogres novada pašvaldības Suntažu pagasta pārvaldē, Madlienas būvvaldē vai nosūtīt uz e-pasta adresi "suntazi@ogresnovads.lv" vai "madliena@ogresnovads.lv".

Būvniecības ierosinātājs ir SIA "JETBYGG".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)