Banner 980x90

"CBL Asset Management" piedāvā izteikt cenas piedāvājumu četru zemes gabalu iegādei

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv

Ieguldījumu pārvaldes akciju sabiedrība (IPAS) "CBL Asset Management" piedāvā investoriem vienreizējo iespēju izteikt savu cenas piedāvājumu četru perspektīvu zemes gabalu iegādei, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informē mārketinga koordinatore Nadežda Ježova. 

Tiek izpārdoti zemes gabali Rīgā, Ogrē, Jelgavā un Vangažos. Zemes gabali ir paredzēti komerciālo vai dzīvojamo projektu attīstībai. Potenciālie pircēji tiek aicināti sūtīt savus cenu piedāvājumus par jebkuru no īpašumiem. 

Zemes gabali tiek pārdoti sakarā ar ieguldījuma fonda "Citadele Baltic Real Estate fund – II" likvidāciju. Cenu piedāvājumi par jebkuru no īpašumiem tiks pieņemti un izskatīti līdz 2016.gada 8.janvārim. Piedāvājumus aicina sūtīt uz e-pastu e-auction.lv@colliers.com un jānorāda:

* Objekta nosaukums;
* Cenu piedāvājums eiro valūtā;
* nInvestora kontaktinformācija. 

Pamatinformācija par nekustamā īpašuma objektiem:

Zemesgabals Ogrē, Brīvības ielā 3, kas atrodas Brīvības ielas un Grīvas prospekta krustojumā, netālu no tā atrodas Ogres autoosta un dzelzceļa stacija. Īpašums sastāv no neapbūvēta zemes gabala ar kopējo platību 4 444 m2, ar saskaņotu detālplānojumu jauktai apbūvei.

Zemesgabals Rīgā, A.M. Keldiša ielā 31 atrodas Rīgas dienvidaustrumu daļā, vienā no lielākajiem Rīgas dzīvojamajiem rajoniem – Pļavniekos, 15 minūšu braucienā no Rīgas centra. Īpašums sastāv no zemesgabala ar kopējo platību 15 217 m2, tā atļautā izmantošana ir jaukta apbūve ar dzīvojamo funkciju.

Zemesgabals Vangažos, Inčukalna novadā "Liedagas 3" atrodas 30 km uz ziemeļaustrumiem no Rīgas Vangažu pilsētas dienvidrietumu daļā. Tas sastāv no zemesgabala ar kopējo platību 109 218 m2, zemesgabala lielāko daļu veido mežs. Nekustamajam īpašumam ir saskaņots detālplānojums dzīvojamo māju apbūvei.  

Divi zemes gabali Jelgavā, Pasta ielā 27 un 29 atrodas Pasta ielā, kas ir viena no galvenajām pilsētas ielām. Īpašums sastāv no diviem nepabūvētiem zemes gabaliem ar kopējo platību 1 879 m2, ar saskaņotu detālplānojumu sabiedriskai un darījumu apbūvei.  

Papildus informācija un īpašumu dokumenti ir pieejami mājaslapā www.e-auction.lv.

Papildus informāciju var saņemt pa tālruni +371 6778 3333, vai rakstiet uz e-pastu e-auction.lv@colliers.com.

Nekustamo īpašumu pārdošanu organizē starptautiskais nekustamo īpašumu konsultāciju uzņēmums "Colliers International". Objekti ir ieguldījuma fonda "Citadele Baltic Real Estate fund – II" mantā ietilpstošie nekustamie īpašumi. Fondu pārvalda IPAS "CBL Asset Management". 

"Colliers International" ir starptautiska komerciālā nekustamā īpašuma (NĪ) konsultāciju kompānija ar 502 uzņēmuma pārstāvniecībām 67 pasaules valstīs. "Colliers International" kompānijā strādā vairāk kā 16,300 NĪ speciālistu un brokeru. Uzņēmums Baltijā darbojas kopš 2004.gada, klientiem nodrošinot pilnu pakalpojumu klāstu – no visaptverošas NĪ koncepcijas izstrādes, investīciju konsultācijām un korporatīvajiem pakalpojumiem līdz projektu pārraudzībai, novērtēšanai, apsaimniekošanai un brokeru pakalpojumiem. 2014.gadā jau desmito reizi pēc kārtas ietekmīgais finanšu žurnāls "Euromoney" atzinis "Colliers International" par labāko nekustamā īpašuma konsultāciju uzņēmumu Latvijā. 

Jaunākās ziņas un tirgus pārskatus iegūstiet "Colliers International" mājas lapā un sekojot Linkedin.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)