Banner 980x90

RTU Ogres 1.vidusskolā popularizēs inženierzinātnes

Rīga, 21.aug., LETA. Ogres pilsētas svētku laikā 23.augustā Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) pilsētas 1.vidusskolā atklās Bērnu un jauniešu universitātes nodarbību ciklu, aģentūra LETA noskaidroja Ogres pašvaldībā.

Pasākuma ietvaros klātesošajiem būs iespēja iepazīties ar Bērnu un jauniešu universitātes pedagogiem, gūt ieskatu nodarbību tematikā, kā arī doties ekskursijā uz universitātes mācību telpām. Skolēni no 2. līdz 9.klasei varēs pieteikties RTU Bērnu un jauniešu universitātes Ogres nodarbībām, kas sāksies 9.septembrī.

Bērnu un jauniešu universitātes nodarbību cikla atklāšana notiks piektdien plkst.15, Ogres 1.vidusskolā, Zinību ielā 3 un dalība pasākumā ir bezmaksas. No plkst.15.20 līdz plkst.18 notiks radošās darbnīcas "Virtuālās realitātes brilles", "Zootrops" un "Taumatrops". Katrā darbnīcā, kuras vadīs RTU pedagogi, vienlaikus varēs piedalīties 10 dalībnieki.

RTU Bērnu un jauniešu universitātes nodarbību cikls ietilpst interešu izglītības programmā "Ievads inženierzinātnēs skolēniem no 2. līdz 9.klasei", kuras mērķis ir veicināt bērnu un jauniešu interesi par zinātni un tehnoloģijām, kā arī atklāt viņiem nākotnes studiju un karjeras iespējas inženierzinātņu jomās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)