Banner 980x90

Suntažu internātpamatskolas-rehabilitācijas centra direktora amatam pieteicies viens kandidāts

Ogre24.lv
Ogre24.lv
Uz Suntažu internātpamatskolas-rehabilitācijas centra direktora amatu pieteicies viens kandidāts, aģentūru LETA informēja Ogres novada domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Nikolajs Sapožņikovs.

Direktoru amatā plānots iecelt domes sēdē, kas notiks 16.jūlijā.

LETA jau informēja, ka Ogres novada pašvaldība izsludinājusi konkursu uz vakanto Suntažu internātpamatskolas-rehabilitācijas centra direktora amatu, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Arī iepriekš Ogres novada domes izsludinātajā konkursā uz Suntažu internātpamatskolas-rehabilitācijas centra direktora amatu tika saņemts tikai viens pieteikums, tāpēc pretendenta apstiprināšana direktora amatā nenotika, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Šī iemesla dēļ pretendenta meklēšana tika atlikta līdz maijam. Direktora pienākumus turpināja veikt šīs izglītības iestādes direktora vietniece.

Iepriekšējā direktore Ginta Rūtenberga no amata tika atbrīvota pēc pašas vēlēšanās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)