Banner 980x90

Svētku dēļ "Latvijas pasts" pensijas un pabalstus piegādās agrāk

Rīga, 17.jūn., LETA. Svētku dēļ "Latvijas pasts" pensijas un pabalstus piegādās agrāk, aģentūru LETA informēja kompānijas pārstāvji.

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras piešķirtās pensijas un pabalsti, kuru saņemšana dzīvesvietā paredzēta 19.jūnijā un 20.jūnijā, klientiem tiks piegādāti un izmaksāti 19.jūnijā.

Savukārt 20.jūnijā pensiju saņems tie, kuriem par izmaksas datumu noteikts 21.jūnijs un 22.jūnijs, bet 21.jūnijā klienti saņems pensijas un pabalstus, kuru izmaksas datums ir 23.jūnijs un 24.jūnijs.

Vienlaikus "Latvijas pastā" piebilda, ka Līgo dienā, 23.jūnijā, pasta pakalpojumi būs pieejami atsevišķās pasta nodaļās, savukārt Jāņos, 24.jūnijā, visas pasta nodaļas būs slēgtas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)